27 maart 2020

Oecumenische online-viering 29 maart 2020

Geschreven door Susanne van der Sluijs

Kerken in Angerlo, Doesburg, Drempt en Keppel hebben de handen ineen geslagen. Met ingang van 29 maart bieden zij online een gezamenlijk moment van bemoediging en troost aan. Dat is een uitkomst voor mensen die altijd al graag op zondagmorgen de viering in hun kerk bijwonen, maar dat nu door alle beperkende maatregelen niet meer kunnen. Maar de gezamenlijke kerken vinden het minstens zo belangrijk om op deze manier iedereen een hart onder de riem te kunnen steken. Een beetje goede moed aanreiken in een tijd waarin het coronavirus om zich heen grijpt en haar stempel op ons dagelijks leven drukt.
Via www.kerkomroep.nl worden deze viermomenten aangeboden en is het ook voor iedereen beschikbaar (op deze website de plaatsnaam ‘Doesburg’ intypen en dan klikken op ‘Grote of Martinikerk’).
Voorlopig zijn afspraken gemaakt tot en met Pasen en kan iedereen op 5, 9, 10, 11 en 12 april zo’n moment van bemoediging en troost ontvangen. Meer informatie over de deelnemende kerken en aanvangstijden is te vinden op www.pkn-angerlodoesburg.nl.

Klik op de link hieronder voor de liturgie van de viering op 29 maart:
Liturgie oecumenische dienst 29 maart 2020

 

Gerelateerd