Oecumenische online-viering Doesburg, 24 mei

Oecumenische online-viering Doesburg, 24 mei
Datum 24 mei
Tijd 10:00 - 11:00 uur
Locatie online

Kerken in Angerlo, Doesburg, Drempt en Keppel hebben de handen ineen geslagen. Met ingang van 29 maart bieden zij online een gezamenlijk moment van bemoediging en troost aan. Dat is een uitkomst voor mensen die altijd al graag op zondagmorgen de viering in hun kerk bijwonen, maar dat nu door alle beperkende maatregelen niet meer kunnen. Maar de gezamenlijke kerken vinden het minstens zo belangrijk om op deze manier iedereen een hart onder de riem te kunnen steken. Een beetje goede moed aanreiken in een tijd waarin het coronavirus om zich heen grijpt en haar stempel op ons dagelijks leven drukt.
Via www.kerkomroep.nl worden deze viermomenten aangeboden en is het ook voor iedereen beschikbaar (op deze website de plaatsnaam ‘Doesburg’ intypen en dan klikken op ‘Grote of Martinikerk’).
Meer informatie over de deelnemende kerken en aanvangstijden is te vinden op www.pkn-angerlodoesburg.nl.

Klik op de link hieronder voor de liturgie van de viering op 24 mei:
Orde van dienst 24 mei Martinikerk

In de afgelopen weken is het gebleken dat het niet altijd lukt om de vieringen zonder problemen te bekijken en beluisteren via kerkomroep.nl. In de onderstaande handleiding wordt hiervoor een oplossing gegeven.
Een handvat voor het ongestoord kunnen kijken en luisteren naar de online

 

Agenda